Smallsteps

Meet & Match

Op donderdag 12 september tussen 16.00 – 20.00H organiseren wij een Meet & Match! Een Meet & Match is een hele relaxte manier van solliciteren; jij kunt alles vragen in een informele setting, maakt kennis met meerdere collega’s en als er een klik is ga je direct de deur uit met een contract!

 

Hoe leuk is dat?

 

Wanneer? Op donderdag 12 september van 16.00 – 20.00H op onze locatie aan het Vondelpark, Saxenburgerdwarsstraat 6 te Amsterdam. Heel goed bereikbaar met het OV.

 

Tijdens de Meet & Match heb je direct zicht op al onze vacatures. Van BSO tot KDV, van stadslocatie met binnentuin, tot locatie in het groen met moestuin. Locaties met kleine, hechte teams of werk je het toch liever in een groot, divers team? Heb je affiniteit met horizontaal werken of werk je liever in een verticale groep? Jij vertelt ons wat je wensen zijn en wij matchen het allemaal………

 

Want bij Smallsteps geloven we in de kracht van iedere medewerker. Spreekt dit je aan? Laat je gegevens achter en wij spreken elkaar op 12 september.

 

Hoe makkelijk is dat!

 

  • Neem je CV en diploma’s mee
  • Met het OV ben je zo op onze locatie aan het Vondelpark
  • Informele setting met een drankje en een hapje
  • Uitgekletst? Na ieder gesprek een goeie GOODIEBAG

 

Mocht je nog twijfelen of vragen hebben bel of app Kristel Batenburg voor meer informatie op telefoonnummer: 0629177406

 

Maak je interesse hier kenbaar.

 

Lees hier de vacaturetekst

Van ons, voor jou

Wij halen graag het beste uit ieder kind, dat lukt ons alleen als jij ook het beste uit jezelf kunt halen. Daar helpen wij je graag bij met een uitgebreid inwerktraject, diverse interne en externe trainingen en extra studie-uren. Je krijgt bij ons direct een contract. In eerste instantie voor een jaar en bij goed functioneren voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij je (op fulltime basis) een bruto maandsalaris tussen € 2.047 en € 2.793, volgens de cao Kinderopvang schaal 6.

Jij bent er

… tijdens de eerste stapjes, bij het vallen en weer opstaan, bij het ontdekken van de wereld en hun eigen talenten. Kortom, jij bent er als pedagogisch medewerker altijd voor de kinderen op ons kinderdagverblijf. Je draagt dan wel geen cape, maar je bent hun én onze superheld. Samen met je collega’s wacht jij ‘jouw kinderen’ elke dag weer met open armen op. Om ze uit te dagen, te motiveren, te helpen, te inspireren en alle aandacht te geven die ze nodig hebben. Dit doe je door:

 

  • activiteiten te organiseren die perfect afgestemd zijn op de leeftijd en interesse van de kinderen.
  • baby’s, dreumesen en peuters te verzorgen en ondersteunen volgens ons pedagogisch beleid.
  • contact te onderhouden met ouders/verzorgers over de ontwikkeling van de kinderen.
  • een veilige omgeving te creëren.
  • pedagogisch medewerkers in opleiding te begeleiden

Aan de slag?

Sta jij te trappelen om bij ons aan de slag te gaan? Toch nog vragen? Kom naar de Meet & Match in Amsterdam op 12 september as!